Защо инвестицията в детската стая е важна

За да бъде детето ви щастливо и да расте спокойно, е добре да му създадете подходящите условия, като обзаведете красива и функционална детска стая. Не купувайте първите мебели които разгледате, а инвестирайте разумно, като заложите на търговец с доказана репутация. > Виж цените < в мебелен магазин Венус и прецени бюджета, който ще е необходим. Място трябва по някакъв начин да кореспондира с личността на малчугана и всички цветове и детайли да са по негов вкус. Ако вече детето е на подходяща възраст може активно да участва в избора на мебели.

Какъв тип обзавеждане ви препоръчват специалистите на Венус

Вижте цените на всички предлагани модели и определете кои ще бъдат подходящи в зависимост от бюджета ви. Леглото е най-важно и то със сигурност трябва да присъства, като изберете вариант със здрава конструкция и подходящ размер. Много от моделите във Венус са снабдени или с чекмеджета в основата или с ракла, която може да се ползва чрез повдигане на матрака. Тези допълнителни места за съхранение на вещи ще ви бъдат винаги от полза за да приберете неща, които не са необходими ежедневно. Съветваме ви да разгледате и практичните секции, които ще са необходими на всеки ученик. Вижте цените им, които са изключително достъпни. За подредбата на дрехи имате опцията да избирате между скрин и гардероб. Въпрос на  приоритет и на свободно пространство в стаята е кое ще купите. Вижте цените на всички детски модели.Комплект детско обзавеждане

Днес от Венус ви представят комплект който ще ви допадне. Обзавеждане Андреа 120/190 – Дъб Сонома/Бяло гланц:

  • Детско легло с две чекмеджета и ракла;
  • Шкаф с вратички, чекмеджета и ниши;
  • Гардероб с три врати, четири рафта и лост за дрехи;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете Дъб Сонома/Бяло гланц;
  • Вижте цената на детския комплект – намален е от 650 лв на 542 лв.

За да направим децата щастливи – бихме им подарили наистина красива детска стая обзаведена от Венус с вкус и внимание към тях.