Три причини да си купите перфектния ъглов диван

Модерния дом се нуждае от стилни мебели, достатъчно практични и функционални. Но знаем ли как да изберем идеалния диван, който освен като визия да ни носи и пълно удовлетворение? Не търсете наръчник, който да ви даде насоки за покупката на мека мебел. доверете се на интуицията си, индивидуалните си предпочитания и усет. Така определено ще стигнете до варианта, който наистина напълно да задоволи персоналните ви потребности. Но за да ви улесним и да дадем насока и отправна точка в днешната публикация ще начертаем примерната схема за покупна но нов и наистина прекрасен диван. Акцента в статията ще бъде модела ъглови дивани и това никак не случайно. Провокирани от креативността на строителите да създават в малка площ жилища, които да са удобни и функционални, безспорно новодомците са изправени пред истинско предизвикателство за да обзаведат всяко едно от помещенията.ъглов диван

Дори и най-малкия апартамент се състои от дневна и спалня и въпросът с организиране на дневната и оптималното ѝ обзавеждане е на дневен ред. Ъгловия диван е перфектната мебел  и ето ви основните причини за това:

  • Самата ъглова форма е много адаптивна. Независимо от това как са разположени прозорците в помещението дивана може да заеме най-удобното място. Обикновено облегалките им са на височина, която е малко под нивото на стандартния прозорец, което прави позиционирането на ъгловия диван напълно правилно. Ако дневната ви е с така наречените френски прозорци това също не е проблем при позиционирането на дивана. Това, което трябва да имате предвид е, че между самия прозорец и меката мебел е добре да оставите малко разстояние за по-добра вентилация на въздуха в помещението.
  • Ъгловите дивани са не само практични, но и доста функционални. Над деветдесет процента от моделите разполагат с функция сън, която позволява да имате на разположение още едно легло. Ето ви идея да намерите идеалното място за вашите гости, които са решили да останат с нощувка.
  • И това не е всичко! Диваните с ъглова форма са адаптивни и стилни и освен това разполагат с ракла, в която можете да съхранявате и спалното бельо за гости. Така купувайки една мебел всъщност получавате три.

Ако и Ви есе нуждаете от такава креативна и практична мека мебел заповядайте в онлайн магазин Мебелино.