Роклята – специално облекло за дами с различни физически данни

макси рокляС пълно основание определят дамската рокля като незаменим акцент от гардероба на всяка жена. Тя е символ на нежността, елегантността и женствеността, а това е решаващо за доброто самочувствие, комфорт  и излъчване. Това, че различни спрямо своята фигура идва да покаже, че пред дизайнерите на това облекло стои сериозно предизвикателство да подчертаят нежните форми или пък прикрият онези недостатъци, заради които някои дами избягват да обличат рокля дори при официални поводи. За да изглежда прекрасно и да впечатлява с невероятната си визия една жена е нужно да носи правилния модел и размер рокля. Едрата фигура изисква повече внимание и именно по този повод бързаме да споделим предложенията на Krass Fashion – макси рокли.

Какво прави колекцията по-специална

В раздела си от макси рокли виртуалната платформа предоставя удивителни решения, които са подходящи за дамите, които трудно намират каквото и да било подходящо облекло за себе си в универсалните търговски центрове за мода. Често се оказва, че една стилна и модерна рокля е красива, но прекалено широка с цел да прикрие несъвършенствата и това води до оптически обем на тялото. Затова при макси екземплярите е необходимо да се фокусират дизайнерите към онези аспекти, които имат за цел да:

  • Подчертаят женствеността;
  • Стилно и дискретно да прикрият несъвършенствата около талията и едрината на бедрата;
  • Да изберат материи, които са изключително нежни и подходящи за по-едри фигури, падат тежко и не са прекалено прилепнали, стягащи и създаващи усещане за дискомфорт;
  • Актуални са по отношение на дизайн, кройка, цвят, десен, с които ще изглеждате прекрасно.

Всяка рокля би придала на тялото ви онази неотразимост, към която се стремите. Именно в подходящите размери и кройки се крият онези специфични детайли, които биха ви ги гарантирали, независимо от това какъв е предпочитания от вас стил или каква е спецификата на линията на тялото ви.

За всеки повод

рокляKrass Fashion представя макси колекция, с която ще имате на разположение какво да облечете при всеки повод. Независимо от това дали искате да изглеждате невероятно на партито за рождения си ден или пък търсите удобно и комфортно решение за работното място то представените в каталога макси модели са съвършеното решение, с което на първо място ще изпитате удоволствието от облеклото си.

Сред богатия асортимент от продукти в каталога ще откриете:

  • Ежедневни, изработени от нежен памук;
  • Официални модели с дълъг или къс ръкав;
  • Със спортно-елегантна кройка, идеални за ежедневни разходни;
  • Практични домашни модели и много други.

Заложете на качеството и собствения си стил с прекрасните макси облекла от Krass Fashion.