Защо е важно да изберем практичен шкаф за обувки с голям капацитет?

шкаф

Уютът и комфортът в едно жилище се усещат още от входната врата. Създайте подходяща обстановка като обзаведете коридора с модерни и стилни мебели, предлагащи нужните удобства. Тук е важно да разполагате с функционален шкаф за обувки сонома. Различни модели ще откриете онлайн в магазин Венус. Важно тази мебел да ви предлага необходимото пространство, за да подредите всичките си любими аксесоари. Значението на шкафа за обувки винаги е било голямо, тъй като без него входното пространство ще бъде разхвърлено и мръсно.

Кой модел е най-предпочитан и защо?

За разлика от преди, днес може да избирате от много различни варианти. Щом се нуждаете от шкаф за обувки ви съветваме той да бъде достатъчно функционален и с красив съвременен дизайн. Пространството в коридора чисто е по-ограничено и поради тази причина трябва да сте креативни и да вложите фантазия в избирането на нови мебели. Едни от най-харесваните модели са тези, които не изглеждат прекалено обемно, а в същото време имат достатъчно голям капацитет за съхранение. Шкафовете за обувки с двуредов механизъм и вратички тип ветрило са най-комплексни и харесвани от потребителите.

Въпреки техните скромни размери ви предлагат нужното пространство, за да създадете една уютна и добре организирана обстановка. Изработват се от съвременни материали МДФ и ПДЧ затова и цената им е изключително достъпно. Почистват се лесно и не са тежки, което ще ви позволи да местите артикула из пространството, ако решите да правите някакви промени. От магазин Венус ви представят подробности за характеристиките на следния модел. Шкаф за обувки 221 – Сонома:шкаф за обувки

  • шкаф за обувки „221“ разполага с две падащи врати;
  • двуредов механизъм за подредба подобен и практичен;
  • моделът може да побере от 8 до 12 чифта;
  • предлага се с избор на цвят.

Ако изберете подобен вариант ще оформите много добре входната зона и винаги ще има къде да подредите обувките си, след като се приберете.

В какви цветове да бъде обзавеждането на коридора?

Специалистите по интериорен дизайн съветват да заложите на по-светлите тоналности при обзавеждането на антрето. Най-добре стените да са боядисани в бяло или цвят шампанско, а мебелите да са в дървесната гама в по-светъл нюанс като Сонома.

Може да изберете и бели, които в момента също са изключително актуални. По този начин ще разширите пространството визуално и зоната ще изглежда по уютна и приветлива. Ако държите на цвят венге, тогава задължително подът и стените трябва да са светли, за да изпъкне красивата мебелировка и да изглежда достатъчно елегантно. В онлайн магазините ще намерите различни варианти на практичните шкафове, затова изберете внимателно спрямо личните си предпочитания.