Как да направите кухнята модерна

ъглова кухняНе е изненадващо, че все повече клиенти предпочитат да инвестират в наемане на интериорен дизайнер, който да извърши нелеката задача, която е свързана с ремонтните дейности вместо сами да се ангажират с различни занимания и работа. Разбираемо е, че услугата ще струва повече, но когато сте притиснати от времето то инвестицията си заслужава. Онези от вас, които сами искат да вземат нещата в свои ръце пък могат да се възползват от предложенията на Мебели Арена, с чиято помощ лесно и бързо ще организират и създадат всеки домашен кът. И тъй като една от зоните, която предизвиква сериозни неволи е кухнята то днес ще представим няколко интересни варианти за обзавеждане, което напълно ще ви удовлетвори.

Ъглови готови кухни – адаптация и функционалност

Кухните са идеално решение, с което ще можете да си гарантирате удобство при провеждане на редица занимания. Но не винаги пространството е достатъчно за да можем да позиционираме всички онези елементи и модули, които биха ни осигурили оптимална функционалност. За целта в сайта на Арена можете да откриете така известните ъглови мебели, които се характеризират с:

  • Прекрасна адаптивност;
  • Възможност за позициониране на повече елементи без това да повлияе на комфорта при манипулиране и действия в кухнята;
  • Сигурност и удобство;
  • Елегантност и стил.

С две думи това са модели, които ще въдворят идеален ред в жилището ви и ще могат да осигурят така нужната функционалност и комфорт.

Островни системи

кухняТова е също интересна версия, която през последните години придоби сериозна популярност. Когато с говори за островна кухня имайте предвид, че се има предвид основен модул, върху който са разположени готварски плот, фурна, мивка със смесител, работна площ. Много удобно е да се борави с такъв вид обзавеждане, тъй като всъщност всичко ви е под ръка.

Островите имат своя чар, но за да извлечете максимума от тази мебел имайте предвид, че се нуждаете от повече пространство. Мебели Арена представят на клиентите си доста интересни концепции, които се отнасят до това да задоволят критериите на клиентите по отношение на:

  • Адаптация на островната кухня;
  • Подходящи размери за наличното пространство;
  • Хармонично цветово оформление спрямо останалия интериор;
  • Опционално вграждане на уреди в основния модул и други.

Обикновено при големи пространства освен остров клиента може да избере и долен и горен ред шкафове, които да използва за прибиране на посуда и други кухненски помощници. Сред колекцията от модели, които ще откриете в този раздел си гарантирате оформление на идеалната и многофункционална кухня.