Защо да поръчаме иновативни смарт ключове за осветлението?

умен дом

В последните години технологиите напреднаха значително и вече почти всички използват различни интелигентни устройства. Ето защо специалистите са насочили вниманието си към домовете на хората, където тези иновации могат да помогнат много за постигане на комфорт. Ако изберете да поставите смарт ключове в жилището си, бихте си осигурили пълен контрол над осветлението. Тази автоматизация има множество преимущества свързани с икономия, комфорт и сигурност. Подобни модерни изделия може да намерите в сайта на Smartdirect.com. Артикулите са качествени от най-добрите производители в този сектор.

Какво ни предлага иновативният смарт ключ?

За да се възползвате от модерните интелигентни устройства, трябва да се снабдите с подходящи смарт ключове, икономични крушки, контролер и сензори. Всички тези аксесоари работят в синхрон помежду си и ви позволяват да имате абсолютен контрол над осветлението във вашия дом. Благодарение на смарт ключовете може да настройвате кога да се включват лампите, да ги контролирате дистанционно, защото те са свързани с интернет. Възможностите са наистина много като една от най-важните, които изтъкват потребителите е спокойствието което ви дава цялата система.

Повече няма да се случва да забравяте включени лампите или да се тревожите за сметката си за ток, тъй като автоматизацията ви позволява много внимателно да следите потреблението си. Без да ставате от дивана, имате възможност да приглушите светлината, в случай че в момента искате да е затъмнено. Ще отбележим няколко от основните плюсове на този вид инсталации и смарт ключовете:крушка

  • спестявате средства от сметките за ток – лесно ще спестите електричество, защото знаете във всеки момент какво е включено в дома и колко енергия изразходва;
  • контролирате осветлението в дома си дистанционно – може да зададете график, в който да се включва осветлението или да го контролирате, където и да се намирате. Спокойно могат да се ползват и гласовите асистенти, за още по-голям комфорт;
  • гарантирате си сигурност дори когато не сте у дома – ако отсъствате и се притеснявате, че крадци биха забелязали това, имате възможност регулярно да включвате осветлението и така да симулирате, че сте си вкъщи.

Всички компоненти за инсталиране на интелигентно осветление, както и разнообразни смарт ключове ще откриете в сайта на Smartdirect.com.

Удобно ли е лентовото LED осветление?

Хората често ги използват в кухненската зона, където им е необходима по-силна светлина. Лентите могат да се монтират под шкафовете и така работната ви зона да бъде перфектно осветена. С помощта на смарт ключовете контролирате яркостта, а в случая LED лентите могат да бъдат и в най-различни цветове. Създайте индивидуалност в дома си с модерните интелигентни осветителни системи.