Предимства на ксенон системите

Модните линии за съответния сезон са онези, които определят какви нови дрешки и аксесоари да си купим. Но знаете ли, че има и класации за такива и при автомобилите. Как да направите колата си по-фешън, с изразителен и неустоим поглед, забележителна и уникално атрактивна? Лесно е, просто се нуждаете от подходящата ксенон система. Авто тунинга в съвремието се превърна в изкуство, което определя модния стил на превозните средства. Въобще не е изненадващо, че почитателите на съвършената визия и супер комфортната возия на превозните си средства инвестират луди пари за подобни подобрения. А що се отнася до подобряването на видимостта, създаването на един по-неустоим и перфектен поглед на вашата любима кола няма по-добро решение от избор на ксенон системи.

Какви са предимствата на ксенон системите и нужно ли е да инвестираме в такива?

Доста интересен въпрос, който със сигурност си задавате и вие особено когато държите да направите някакво подобрение по колата си, но все още имате известни съмнения за това. И ето ги основните приоритети на ксенон системите, които всъщност не само подобряват стайлинга на возилото ви, но са и наистина практични и ефективни при нощно шофиране.ксенон системи

  • Няма съмнение, че доброто осветяване на пътя особено при нощни условия и затруднена видимост гарантира безопасното шофиране. Със сигурност повечето водачи шофирайки в малките часове на нощта трудно забелязват пътните знаци и едва след като ги доближат виждат, че предстои остър завой например. С ксенон системите обаче значително се подобрява видимостта, тъй като светлинния лъч или още известен като поток е около 3000 лумена. Само за сравнение ще кажем, че при обикновените осветителни системи на автомобила потока светлина е три пъти по малък от този на ксесона.
  • Енергийна ефективност. Стана досадно на моменти непрекъснато да ни натрапват този термин, но наистина когато става въпрос за нисък енергиен разход то това определено се отразява и на джоба ни. Освен, че подобряват значително видимостта ксесон системите са изключително икономични като разход на енергия. Така например ако забравите да изключите дневните светлини то това няма да се отрази пагубно на акумулатор ви, защото ксенон системите се нуждаят от минимално количество енергия за да функционират.
  • Изключителна издръжливост и дълъг живот. Характерно за ксенон крушките е това, че освен по-дълъг светлинен поток те са и максимално издръжливи като осветителни тела. Продължителността на живот на една ксенон крушка може да достигне до 5 пъти над издръжливостта на обикновените крушки, така че сами можете да си направите извода за тяхната ефективност.