Офис столовете, които всеки иска да ползва

Геймърски, мениджърски, директорски и президентски столове – това е списъка от интериорни офис решения, към които всеки желае да се ориентира. Не само заради високите позиции, по-добрата заплата, които предвещават тези постове, но и липсата на схващане, крампи, засилване и задълбочаване на проблемите с опорно-двигателната система ще останат само като неприятен спомен.

Отличават ли те тези столове едни от друг

Независимо, че повечето магазини на офис столове ги класифицират в една обща категория то определено има ред разлики, които отличават мениджърските от президентските столове както и от гейминг моделите. Специфичното при моделите е това, че те имат общи черти. А част от тях са:Президентски офис стол Boss HM1059.01 - Черен с подлакътници

  • Максималната дълбочина на седалката;
  • Дебелия слой мемори пяна и вата, които са използвани в облегалката и седалката на изделието;
  • Регулируемост на основните зони;
  • Високо ниво на комфорт за тялото, независимо от неговото тегло;
  • Влагане на висококачествени и износоустойчиви материали.

Време е да представим разликите. О, да… има значение дали сте професионален експерт по разработки на сайтове и платформи, а също така дали сте ръководител на отдел с директорски пост. Не е без значение и факта, че сте предприемач и собственик на огромна компания, а ръководната ви длъжност се определя като президент на съответния бизнес. Ясно е, че класификацията на столовете е такава, че действително имате повод да седнете на стол, който е оптимално удобен и предназначен да създаде имидж, рейтиг и висока репутация. Така, че президентската позиция със сигурност ви подхожда. Изберете си стол, който да отговори на вашите нужди, да създаде една комфортна и стабилна позиция.

Удобство на най-високи обороти – такова е предназначението на един офис стол. Но президентския е съвсем различен клас – той е стил, изтънченост и провокация към служители, подчинени, партньори и клиенти.