ОБУВКИ АДИДАС – СПОРТНО ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ

Днес можем да бъдем модерни по много начини, а междувременно да се наслаждаваме и на комфорт в ежедневието си. Ако и вие искате точно това, трябва да заложите на спортно-елегантния стил на обличане, който е сред най-актуалните при casual визията – днес тя е водещ тренд, към който все повече хора избират да се придържат… Легендарните маратонки adidas са най-прекият път до стилния аутфит, като освен удобни и качествени, те могат да се носят и по много начини, което ги прави и практични!

Защо да изберем маратонки Adidas

Те са здрави, те са хит на пазара, но най-хубавото от всичко е, че подхождат на всекиго! Ако се чудите какви обувки да изберете за ежедневието, маратонките Adidas са едно сравнително добро решение, което ще докаже вашето специално отношение към модата, към високата естетика, към интересната визия като цяло.

Ако трябва да определим маратонките Адидас с една дума, тя със сигурност би била „уникални“. Защо точно нея? Отговорът се крие в перфектната изработка на всеки един чифт спортни обувки на този бранд, по който трудно ще откриете някакви забележки. Друго тяхно предимство е класният дизайн, който в комбинация с удобството, прави нещата да изглеждат специални, каквито сте и вие!

Как да ги комбинираме с дрехите

Най-хубавото от всичко е възможността да носите маратонките Adidas с почти всичко… Това важи както за дамите, така и за мъжете, които също се придържат стриктно към модата и нейните тенденции. Ето и някои оригинални идеи за оригинален аутфит:

  • Спортно-елегантен мъжки панталон и стилна тениска – това облекло е „харесва“ доста с обувките Адидас, които ще подчертая идеята за градско присъствие по чудесен начин. Имаме мода, имаме и комфорт, а за финал получаваме и бонус – марков продукт;
  • Дамска блуза тип „oversize” в съчетание с пола или дънки, а може и рокля – според дизайна на модела. Маратонките Adidas биха били чудесен завършен на този аутфит;
  • Тясна дълга роля (може и къса), която би стояла „момичешки“ в присъствието на спортни обувки с марката Целта в случая е да постигнем задължителното за ежедневието удобство, без което не бихме се чувствали добре, колкото и да сме модерни.

Всеки от нас иска да изглежда актуално, а с гуменките и сникърсите Адидас това не би било трудно за постигане.

Кои модели са най-актуални

Сред най-актуалните модели маратонки Adidas са тези с равна подметка, които имат спортно-елегантно излъчване и се комбинират еднакво добре с анцузи и по-официални дрехи. Спринт моделите са също доста предпочитани, като тяхната заявка е далеч по-спортна, но отново доста изразена. Сред най-харесваните колекции са Superstar и Terrex.