Какви са плюсовете на модерните холни маси?

холни маси комплект

Да се купуват мебели, винаги е приятно, но и отговорно занимание. Всеки елемент от обзавеждането има своята конкретна роля, а също така трябва да бъде добре комбиниран с всичко останало. Тук ще се спрем по-конкретно на всекидневната, защото тя е и основно място за прекарване на свободното време. Знаете, кои са основните мебели, които трябва да присъстват, а като фокусен елемент ще споменем холни маси venus. Тези артикули, въпреки че са най-малки като размер, определят визията на цялото помещение, тъй като обединяват обемните вещи и създават една функционалност със своята декоративна визия. Холните маси привличат погледа, но също така служат и за да се поставят върху тях различни неща. Да изберете подходяща е много важна задача, която няма да ви затрудни, благодарение на днешните ни съвети.

Защо да поръчаме холна маса с модерен дизайн?

Щом искате да внесете някакво обновление в атмосферата, покупката на нова холна мебел е добро решение. Цената на съвременните артикули никак не е висока, те са леки и лесни за транспортиране. Интериорните специалисти ще ви предложат да заложите на по-модерен дизайн, който се откроява с оригинална визия и много практичност. Например помощните холни маси са чудесен избор, тъй като са съставени от няколко елемента.

Могат да се използват наведнъж или поотделно в зависимост от моментното ви желание. Когато не ви трябват, модулите се прибират един под друг и не отнемат от пространството на стаята. Предпочитани се от потребителите, заради своята мобилност и естетична стойност. Въпреки своите по-малки размери са достатъчно стабилни, защото основата им е изработена от естествена дървесина.

Плотът може да бъде изключително красив и декоративен, често направен от МДФ. В сайта на Venus.bg ще откриете следния модел – Комплект помощни маси Ruya 3 бр. – черен мрамор/орех:помощни масички

  • „Ruya“ е комплект правоъгълни помощни артикула три бр;
  • подходящи за обзавеждането на красив и елегантен хол;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ;
  • Голяма – 62/39/50;
  • Средна – 47/39/45;
  • Малка – 31/39/40.

Плотът имитира черен мрамор, който е елегантен и красив, подходящ за всяко съвременно жилище.

Как да комбинирате холната маса с дивана?

Двата артикула се използват заедно, затова трябва добре да помислите, когато избирате нова мебел. Съобразете се с размера и формата на дивана, като вземете под внимание това, че масичката не трябва да е по-висока от седалката му. Изключения се допускат, ако често се храните там, но в този случай може да изберете артикул с повдигащ се плот. Много удобни са ъгловите дивани, пред които стои добре всякакъв вид и форма плот. Ако диванът е линеен, тогава ви предлагаме правоъгълните и елипсовидните модели.