Как да създадем уютна спалня с избор на мебелен комплект?

спалня

За да си почивате качествено и да се чувствате напълно отпочинали, е добре жилището ви да предлага всички необходими удобства. Мебелите, които ви заобикалят могат да бъдат достатъчно функционални и стилни като дизайн, за да ви накарат да се чувствате по-добре и да прекарвате времето си приятно у дома. Едно от най-важните помещения си остава спалнята, защото тук си почивате, спите, приготвяте се за излизане и съхранявате доста лични вещи и дрехи. Мебели ВЕНУС предлагат да разгледате готовите комплекти с чиято помощ много бързо ще промените интериора и ще създадете една уютна и релаксираща обстановка.

Какви характеристики трябва да притежава комфортният комплект за спалня?

В търговската мрежа ще откриете много разнообразни дизайни, затова ви съветваме да се ръководите от няколко ясни критерия при избора. Мебелите, които ще разположите в спалнята, трябва да бъдат удобни и съобразени с нейния размер. Винаги се оставя необходимото пространство за преминаване, за да не изглежда обстановката претрупана с прекалено обемни и нефункционални артикули. Готовите комплекти включват най-важните неща и могат да бъдат намерени в различни конфигурации и размери. В зависимост от това колко дрехи имате за съхранение може да вземете по-голям гардероб или да допълните комплекта с покупката на допълнителен скрин.

Всички артикули се изработват на модулен принцип и поради тази причина изглеждат перфектно инсталирани един до друг. Ще си създадете комфорт, защото разполагате с различни механизми, които правят използването на мебелите по-приятно. Става въпрос за механизма за плавно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове, LED осветление, повдигащ амортисьор на матрака. От магазин Венус ще насочат вниманието ви към следната оферта – Конференция за спалня Рока – 160/200 см, Черно шагре / Бяло гланц / Профил Версаче:комплект за спалня

  • „Рока“ е елегантен спален комплект с добавен профил „Версаче“;
  • съставен от легло за матрак 160/200 см с табла и две нощни шкафчета;
  • леглото е подходящо за еднолицев и двулицев матрак;
  • комплектът предлага още трикрилен гардероб с огледало, два лоста за дрехи и рафтове;
  • изработва се в цветовете черно шагре/бяло гланц.

Стилен мебелен комплект съчетаващ в себе си практичност и елегантен дизайн. Цветовете са универсални така, че лесно ще го комбинирате с обстановката в спалнята.

Защо гардеробите с плъзгащи врати са предпочитани?

Този вид мебели добиха по-голяма популярност, защото са удобни за използване, изглеждат красиво и елегантно. Благодарение на плъзгащите врати не се налага да предвиждате специално място пред самата мебел за отваряне и затваряне. Често точно там са монтирани и големи огледала, които са от изключително значение за стаята, в която се преобличате и приготвяте за излизане.