Кухненската маса – важен елемент определящ комфорта на семейството

Всички хора обичат да се събират край масата от незапомнени времена. Храненето все пак е основна човешка потребност, а и комуникацията с близките тогава се случва на едно по уютно и предразполагащо ниво. Това са моментите когато всички са отпуснати и доволни. Хапвайки те са по- приказливи и предразположени. За да се чувствате наистина перфектно трябва да притежавате и подходящата кухненска маса. В онлайн магазин Венус ще намерите голямо разнообразие, но все пак за да откриете вашата, трябва да спазите определени правила за избор.

Защо размерът на масата е главният въпрос за решаване

Когато избирате кухненска маса Венус, е добре да мислите за бъдещето. Малките модели могат да ви харесат първоначално, но помислете дали местата, които осигурява, ще бъдат достатъчни в бъдеще. Ако членовете на семейството се увеличат или когато  поканите повече гости. В случай, че не разполагате с достатъчно пространство в кухнята, не се колебайте да си изберете маса с  разтегателен механизъм. Така в ежедневието, тя няма да заема много пространство, а в специалните ситуации ще ви върши идеална работа. Има няколко приети стандартни мерки, които ще улеснят вашия избор. Нужно е да има около 110-120 см. Разстояние между масата и стените, както и заобикалящите я мебели, за да може преминаването около нея да се извършва свободно."https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня"

Мебелен магазин Венус да препоръчвам модел който ще удовлетвори всичките ви критерии. Разтегателна трапезна маса DEREK – сив/хром:

  • Изработена от МДФ и стъкло;
  • Плотът е правоъгълен, с разтегателен механизъм;
  • Добавен е масивен крак стъпил върху здрава хромирана основа;
  • Може да окомплектовате със столове, модел К318, които се предлагат опционално.

Не купувате често такъв артикул и поради тази причина може да си позволите една по-солидна инвестиция. Качествената изработка и елегантната визия със сигурност ще ви радват дълги години. Канейки гости няма да се притеснявате, че мястото не ви достига.