Знаем ли кои са основните изисквания при покупка на кухненска маса

трапезна масаНавярно си мислите, че когато се купува кухненска маса то тя трябва да бъде много по-здрава и качествена. Това е така предвид факта, че в много домакинства кухнята и зоната за хранене делят едно помещение. Това показва, че наистина потребителите са наясно с интензивността на натоварване на обзавеждането и очакванията по отношение на издръжливост и удобство по всяко време на експлоатация следва да са гарантирани. В кухнята се извършват различни домакински занимания, а това от своя страна наистина не е за подценяване при подбора на маса, която ще играе и ролята на работен плот.

Здрава и стабилна

Това са основните критерии, които много от вас фиксират като основни при покупка на такава мебел. За целта се акцентира на следните елементи:

  • Краката да са стабилни и масивни. Най-добре е да бъдат изработени от метал или естествена дървесина с отлична плътност. Това няма да позволи лесното местене на масата и тя ще остане на мястото си;
  • Дебелината на плота да е с висока товароносимост, което ще ви позволи да използвате съдове, които са изработени от различни материали и това няма да доведе до проблем с деформацията на плота от голямата тежест;
  • Термоустойчивост. Изключително важен момент, който ще ви позволи да поставяте върху плота топли посуда както и съдове, в които сте готвили и са още твърде горещи.

Предвид изложеното има защо да се фокусирате върху подобни акценти, които имат съществено отношение към това да осигурите една качествена, стабилна и здрава кухненска маса, която би била удобна за използване и като трапезна. Комбинативните качества на продукта го нареждат сред предпочитаните и отличаващи се с невероятните си стойности показатели.

С внимание към дизайна

маса Разбира се, че и визията има защо да се разглежда под лупа. Когато клиента е взискателен то не само по отношение на здравината и удобството, но и спрямо останалите естетични фактори е необходимо да бъде избрано съответното обзавеждане. Дизайна и стила, в който е изработена кухненската маса гарантират на стопаните:

  • Уют и приятни моменти около трапезата;
  • Създаване на изискана и комфортна атмосфера;
  • Гостоприемност и внимание към хората, с които споделяме храната си;
  • Приемственост и адаптация.

Визуалния момент винаги се оказва решаващ при определяне на крайното ни решение. Точно поради това клиентите следва да обърнат поглед към онези аспекти, които са гарант за оформление на среда, изпълнена със съвършенство и хармония.

Посетете каталога на онлайн магазин Мебели Арена и открийте своята нова кухненска маса, която да краси трапезарията и да ви е верен помощник в ежедневните занимания.