Как да зарадвате децата с красиво обзаведена стая

Пред всеки родител стои задачата да избере мебели за детската стая. Колкото и приятна да изглежда тази задача тя има своите трудности. Помещението трябва да бъде едновременно практично и привлекателно за най-малките. Те разглеждат интериора като място за игри, забавления и почивка, затова и държат всичко да бъде по техния вкус. От друга страна родителите се грижат за комфорта и безопасността на своите деца и искат мебели, които са качествено изработени и достатъчно практични. Подходящото обзавеждане на детска спалня venus.bg ще направи интериора перфектен и ще ви осигури спокойствие, че сте избрали най-доброто.

Основни стъпки в избора на мебели за детската спалня

Всички артикули, които ще поставите в детската спалня трябва да бъдат добре обмислени и да имат своето конкретно място. Ако сте измерили всичко предварително, ще ви бъде по-лесно да оставите пространство за игри и спалнята да не изглежда претрупана. Комплектите с модерно обзавеждане са много добро решение, защото са подбрани от специалисти и всеки един артикул е изработен в определена продуктова линия. Всички декоративни детайли от обзавеждането си подхождат и интериорът изглежда като избран от дизайнер. Практичното обзавеждане в комплект за детска спалня включва подходящо като размер легло, нощно шкафче, гардероб, бюро и етажерки. При желание може да вземете двуетажно легло, което да оформи спалня за две деца. Venus.bg предлага следния модел. Комплект детско обзавеждане Анди 82/190 – Рокфорд лайт/Зелено океан:

  • „Анди“ представлява комплект за обзавеждане на детска стая, съставен от легло за еднолицев матрак с две чекмеджета и ракла;
  • Шкаф с вратичка;
  • Две чекмеджета и ниши;
  • Гардероб с две врати, рафтове и два лоста за закачалки;
  • Бюро с вратичка и чекмедже;
  • Комплектът се изработва от ПДЧ 16 мм, в цветовете рокфорд лайт и зелено океан.

Всяко дете ще бъде щастливо спалнята му да изглежда по този красив и елегантен начин. Комбинирани са всички необходими артикули, за да бъди ежедневието на децата ползотворно.

Комплект в какви цветове да предпочетете

Интериорните специалисти биха ви посъветвали да заложите на свежи и светли цветове, които ще придадат усещане за повече простор и чистота. Малките деца се нуждаят от забавления и игри, а интериор подбран в любимите им цветове ще допринесе те да се чувстват удобно и уютно. За най-малките може да изберете ярки и отличителни тонове като – зелено, оранжево, жълто, синьо или розово. По-големите ще бъдат доволни от различните нюанси на дървесината с дребни цветни детайли на определени места. Обърнете внимание на различните предложения в каталога на интернет магазина и поръчайте ново обзавеждане в комплект с което да изненадате детето.