Какво е мястото на холната маса в интериора на дома

Има един задължителен елемент в обзавеждането на изискания и спретнат хол и това е холната маса. Нейната роля е да внесе комфорт и практичност във вашата всекидневна зона. В последно време срещаме все по-голямо разнообразие от модели- масички. Качествени и много атрактивни предложения ще откриете в https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси това ви дава възможността да комбинирате новата мебел дори и с най-абстрактния интериор. Някой холни маси предлагат дори възможността плота да се повдигне или отвори – по този начин се снабдявате със своеобразен шкаф за поставка на вестници списания или дори алкохол.

Как да изберем правилното място за холната маса venus

Обикновено голяма част от хората избират да поставят холната маса пред дивана – тази опция въпреки че е най-често срещана не винаги е задължителна. Безспорно, ако моделът позволява пред дивана ще ви бъде достатъчно удобно да поставяте напитката си, дистанционно, телефон и други дребни неща, но спокойно може да помислите и за модел холна маса venus с по атрактивен дизайн и компактни размери. Ако предпочетете такава, може да променяте позицията ѝ често – както на вас и семейството ви е удобно. Модерните мебели, вече са толкова причудливи и интересни, че по-скоро са акцент във всекидневната, отколкото обикновена холна масичка за кафе.Холна маса

Днес сме избрали да ви покажем модел на холна маса от venus, която несъмнено ще прикове вниманието ви:

  • Холна маса Suzan – оригинален и стилен дизайн;
  • Разчупена основа със заоблени форми;
  • Плотът е изработен от стъкло през който се вижда вътрешността на масата;
  • Качествено изпълнени модел от MDF в топъл цвят на дърво;

Несъмнено, една толкова впечатляваща мебел няма да остави никой безразличен. Интериорът само ще спечели от това, нещо толкова уникално да е разположено в зоната за почивка. Често, това е мястото, където посрещаме гости, а мнението което ще си изградят – ще бъде за семейство с изтънчен и модерен вкус.