Кой модел холен диван предоставя най-много удобства?

диван

Избирането на нова мека мебел не е толкова лесно, понеже в търговската мрежа откривате изобилие от варианти. Ако ви предстои подобна покупка, отделете време да сравните характеристиките на отделните артикули и да намерите най-удобния и качествен диван. Предлагаме ви да разгледате каталога на магазин https://www.venus.bg/, защото тук ще откриете модерните и функционални холови ъгли. В момента те са най-предпочитани от потребителите, заради множеството удобства, които предлагат. Купете мебел с гарантиран произход, за да я използвате дълго и безпроблемно. Добрите търговци винаги представят разнообразен асортимент, от който да изберете.

Защо да предпочетем модерен холен ъгъл?

Едни от най-харесваните модели в момента са холните ъгли, тъй като те предоставят повече площ за настаняване. Конструкцията им е специфична и разполагат с голяма и комфортна лежанка. Така винаги може да полегнете след уморителния ден и да се насладите на любимия си филм по телевизията. Холните ъгли се изработват в различни размери и са подходящи както за малки, така и за големи апартаменти.

Може да инсталирате дивана долепен до стената или да го сложите в центъра на голямо помещение. Той винаги ще създаде уютен кът, в който да си отдъхнете. Холният ъгъл е предпочитан и заради механизма за разтягане, чрез който се превръща в спалня. В по-малките жилища това може да бъде и основното легло на семейството. Има модели с функция релакс за повдигане на краката и настройване на облегалката. Възможностите, които дават холови ъгли са наистина разнообразни, затова разгледайте всички предложения, преди да се спрете на конкретно. От магазин Venus.bg ще ви помогнат в избора с едно интересно предложение. Модулен холов диван с лежанка Чикаго 3L – 277+166 см:ъглов диван

  • „Чикаго 3L“ представлява луксозен диван с релакс механизъм;
  • чрез натискане на копче, облегалката пада назад, а долната част се повдига напред, за максимален релакс;
  • моделът е съставен от висококачествени зиг-заг и покет пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • диванът е част от модулна система за обзавеждане на дневна „Чикаго“.

Хубав и качествен диван, който ще ви позволи да промените интериора и да си осигурите повече удобства.

Какъв вид тапицерия да изберем?

При покупката на нова мека мебел производителите дават опция сами да изберете цвета и вида на дамаската. Бъдете особено внимателни, тъй като целият диван е облечен с нея и е важно тя да подхожда на обстановката. Повечето клиенти се насочват към класическите нюанси, които лесно ще се съчетаят с другите мебели, текстила и цвета на стените. Ако сте по-смели може да вземете и нещо ярко, за да превърнете холовия ъгъл във фокусен елемент от интериора.