Как да изберем практичен нов диван за хол

диван

Важността на някои мебели от обзавеждането е толкова голяма, че когато настъпи времето да търсим нов модел се чувстваме действително объркани. Става въпрос за меката мебел на която се настанява цялото семейство в свободното си време, и на която каним гостите си, за да се чувстват уютно и удобно. Днес разнообразието от дивани е повече от впечатляващо, като са налични различни форми, размери и стилове. Лесно ще се запознаете с предлаганите модели, ако разгледате сайта https://www.venus.bg/мека-мебел/дивани-и-канапета. Тук ви очакват качествено изработени артикули, предлагащи удобство и комфорт на високо ниво.

Защо тапицерията е важен критерий при избор на диван

Не подхождайте прибързано и хаотично към толкова важно решение, от което зависи ежедневието на семейството ви. Крайната визия на меката мебел, както и тази на интериора до голяма степен е свързана с тапицерията и цвета на които ще заложим. Този артикул е доста обемен и се забелязва веднага, за това е важно да се съчетае с различните детайли от обзавеждането. Става въпрос за цвета на стените, килимите, завесите и останалите мебели. Вида на дамаската може да бъде кожена или текстилна.

Решението зависи от това дали имате малки деца и домашни любимци и колко интензивно използвате мястото за сядане. Препоръчваме ви да се насочите към тапицерия, която се почиства и поддържа лесно, за да сте сигурни, че няма да бъде повредена прекалено рано. Venus.bg ще представи следната възможност. Ъглов диван Мини Казабланка – с функция сън и ракла:ъглов диван

  • „Мини Казабланка“ представлява ъглов диван, който се състои от две части;
  • към него са включени три големи възглавници за облагане и две малки декоративни 45/45 см;
  • те са с ципове за по-лесно почистване;
  • Всички възглавници са с пълнеж от силиконов пух;
  • при необходимост от допълнително място за сън, може да трансформирате дивана в удобно легло, чрез разтегателния механизъм – падащ гръб;
  • седалката минава напред и облегалката пада напред;
  • под лежанката има практична ракла за съхраняване на вещи.

Мека мебел, която лесно ще се адаптира в помещението и ще го направи съвременно и модерно. Удобствата, които предлага моделът са разнообразни и полезни.

Какви материали се ползват за направата на диваните

Едно от най-важните неща на които трябва да държите, купувай ги нещо подобно е качеството на изработка. Това е обемна мебел, която е и доста натоварена ежедневно. Добре е конструкцията да бъде изработена от възможно най-здравия материал, а именно естествената дървесина. Ако тя е подсилена и с метални елементи ще си гарантирате устойчивост и здравина дълго време. Облегалките и седалките трябва да са изработени от различни материали, които ще ви осигурят удобство и мекота. Четете подробната характеристиките на моделите, и не се колебайте да промените интериора с нещо ново и функционално.