Атрактивни за всеки! Часовници Fossil – символ на високо качество и безупречна визия

Модели, предпочитани не само от младото поколение, заради вечния си дизайн и устойчивата иновация

Часовниците Fossil се проектират с мисъл и защита на природните ресурси, което е само една от причините да са най-устойчивите аксесоари в света. Мисията на компанията е да създаде красиви и дълготрайни продукти с грижа за бъдещите поколения и околната среда.

Със страст към дизайна, иновациите и креативността ръчните устройства преминават през различни производствени процеси и с правилните материали се превръщат в стилни „бижута“, към които има интерес не само от младото поколение.

Fossil използват еко кожа от сертифицирани фабрики, при обработката на която консумацията на вода е минимална, както и замърсяването, емисиите на въглероден двуокис и отпадъците.

Впечатляващи елементи са соларните батерии, които имат завиден живот – от около десет години. Те абсорбират всеки източник на светлина, преобразувайки го в електрическа енергия.

Половината от съдържанието на стоманата е рециклирано, което допълнително спестява енергия, до около 70 процента, еквивалентно на използваната от близо 26 милиона американски домакинства всяка година.

От компанията се гордеят и със своята кампания за връщане на вече нежелани часовници, за да могат те да се превърнат в нещо ново, носещо радост и наслада на следващите си притежатели.

Мъжките модели на бранда се оценяват достойно и са придобили голяма популярност заради вложените висококачествени материали. Това, което ги обединява, е излъчването на каса и лукс.

Дамите също могат да избират от богато разнообразие от модели и дизайн, изпъкващи със своята изтънченост. Някои от тях са украсени със скъпоценни камъни, като е отделено специално внимание на всеки детайл от изработката им. 

Каишките са изработени от кожа, стомана или силикон – чудесна възможност за ценителите на колекции от часовници, които не се задоволяват само с един уникален екземпляр.

Марката се откроява с модерна визия и функционалност на своите часовници, които могат да удовлетворят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Предложения има за всеки стил, независимо спортен, елегантен или за любителите на дигиталните технологии. 

Fossil за пръв път дебютират през 1984 г., заемайки главна роля в нишата на световната часовникарска индустрия. До този момент потребителите са разполагали само с избор между евтини, непривлекателни часовници – или луксозни модели ръчни часовници.

На пазара за първи път вече се лансират модерни, стилни и изискани модели на  достъпни цени, без никакъв компромис по отношение на качеството. Ето защо брандът успява да си завоюва лидерски позиции почти веднага.

Днес те предлагат широка гама от часовници, стилни и изгодни, с индивидуален и атрактивен стил в духа на актуалните тенденции в часовникарството.

Разгледайте опциите на Timer.bg, където може да откриете само топ оферти и артикули от световноизвестни производители!