Каква цена е разумно да платим за перманентен грим на вежди в София?

Модата на плътните вежди се върна с пълна сила и определено това се харесва на дамите. Но да се радваш на гъсти и добре оформени вежди не винаги е равносилно на това да стоиш с часове пред огледалото  и да се взираш с надеждата, че са очертани правилно и освен това са еднакви. Днес във всеки добър козметичен салон в София можете да се подложите на едни от най-търсените разкрасяващи процедури, а именно микроблейдинга. На практика другото наименование, под което е известна тази процедура е перманентен грим на вежди. Веждите са част от нашето лице, което придава завършеност и прави очите по-изразителни. Когато удебелите тънките си вежди и засилите цвета им това веднага се забелязва от околните. Някак самото ви лице се променя, става по-сияйно и очарователно. А за жените определено това е детайл, за който са готови да отделят максимално повече време само и само да постигнат желания резултат.перманентен грим

С навлизането на перманентния грим обаче все повече жени решиха, че си струва да платят по-висока цена, но пък да се радват ежедневно на готов грим. Интересно е, че наистина максималната дълготрайност на новите вежди достига 4-5 години, което си е супер инвестиция за жените, които държат да са винаги с изразителен и впечатляващ поглед. Ако се питате на какви цени можете да ползвате услугата перманентен грим в София то определено при едно търсене в мрежата можете да попаднете на най-разнообразни варианти. Имайте предвид обаче, че в зависимост от опита както и материалите, които се влагат от козметика наистина при търсенето на перманентен грим на вежди цена София онези оферти, които заслужават внимание са от порядъка на 350-400 лева. Ако някой козметик започне да ви уверява, че за стотина лева ще ви направи супер добре оформени детайли,за които сте мечтала то имайте едно наум.

Самата процедура не е от най-евтините, но като се има предвид, че продължителността и издръжливостта на микроблейдинга при една добра поддръжка достига до 5 години наистина е добре да се замислим. А колкото повече пресмятаме преимуществата  и недостатъците то все повече везните се накланят към това да се потърси козметик в София с доказан авторитет, който професионално да се справи с възложената задача. Обичайно около час протича извършването на перманентен грим за вежди. Разбира се, тук не бива да се бърза, тъй като е важно двете вежди на клиентката да бъдат съразмерни и еднакви. Вероятно и вие бихте предпочели да останете повече време на кошетката, но при ставането от нея да имате веждите, за които винаги сте мечтали.

Безопасно е извършването на микроблейдинг на вежди и с опита си един козметик от София ще успее да ви разясни с всяка една стъпка, която предприема при оформянето на вашите вежди. Независимо от това, че се провежда на принципа на татуирането тук е в пъти по-безопасно това действие. Пигмента, който се използва първо е на по-висока цена и освен това той не се инжектира във вътрешността на тялото, а в най-повърхностния слой на дермата. Затова например татуировките остават с години, дори до кроя на живота ни, а перманентния грим избледнява и изчезва.

И още веднъж да запитаме – Струва ли си да платим по-висока цена, но пък процедурата да е извършена от опитен козметик? Всъщност това е най-важния критерий. Действително не бива да се подценява качеството на пигмента както и уменията на дерматолога или козметика, които провеждат микроблейдинга. За една дълготрайност, правилно оформление и винаги безупречна визия търсете гаранция за нивото на провежданата разкрасяваща терапия. Козметици и цени, на които могат да ви предложат салоните в София перманентен грим на лицето има много, но само професионалистите ще могат да предоставят едно разумно съотношение между цена и качество.