Защо да използваме ъглови легла в детската стая?

ъглови легла

Семействата, които трябва да настанят две деца в една стая изпитват голяма трудност, да открият подходящо обзавеждане. Ако купят два различни комплекта с мебели, пространството няма да стигне, защото артикулите ще станат прекалено много. Тук на помощ идва креативността на дизайнерите, които са измислили практична мебел като ъгловите легла. Те са познати на всички, но може би не сте се замислили, колко удобно ще бъде да разположите децата именно на такъв тип обзавеждане. Ъглови легла ще откриете лесно в каталога на Venus.bg. Моделите са много разнообразни като изпълнение и дизайн, затова внимателно обмислете покупката си.

Кои са основните предимства на модерните ъглови легла?

Най-големият плюс на подобна мебелировка е нейната компактност и практичност. Моделите, които ще откриете онлайн се инсталират долепени до стена и това ги прави изключително подходящи за малки помещения.

Това е причината да ви предложим обзавеждането за детска стая, защото малчуганите имат нужда от много пространство, за да бягат и да играят. С покупката на ъглови легла им гарантирате спокоен и качествен сън, а също и голяма зона за игри и забавления. Ъгловите легла са придружени с просторна ракла, която може да бъде с горно или странично отваряне. Това е място в което ще подреждате завивките, одеялата и възглавниците.

В допълнение разполагате с повдигащ амортисьор на матрака или с големи шкафове в основата. Ето че с една покупка си осигурявате толкова много пространство за съхранение на вещи. Купувате един комплект с мебели, а получавате удобство и комфорт в замяна. Към някои от вариантите са включени и матраците. Ще сключите изгодна сделка, ако инвестирате в качествено и функционално обзавеждане. От Venus.bg предлагат на вниманието ви – Ъглови легла 22 – 82/190 см, скосена табла, Дъб сонома:легла

  • ъглови легла с ракла 22 – имат заоблени странични табли и обща ракла с предно отваряне;
  • всеки елемент разполага с повдигащ механизъм за матрак;
  • подходящи са за еднолицеви матраци с размери 82/190 см.

Здрави и качествени мебели на достъпна цена, които могат да бъдат поръчани и по интернет.

От какви материали се изработват мебелите?

Ще намерите множество различни модели, направени от естествена дървесина, МДФ и ПДЧ. Всичките ще ви осигурят добър сън, здравина и достатъчно дълъг експлоатационен период. Цените на различните модели варират, но спрямо личните ви критерии, изберете такъв, който е подходящ за нуждите ви. Няма значение дали  ще заложите на нещо скъпо или не, тъй като всички видове са практични, удобни и заслужават вниманието ви.